​Φρίκη προκαλεί το video που κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει το άψυχο σώμα μιας γυναίκας να το σέρνουν πίσω από ένα περιπολικό αστυνομικοί της Βραζιλίας.

Η 38χρονη Κλαούντι ντα Σίλβα Φερέιρα, μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε βγει να αγοράσει λίγο ψωμί, όταν βρέθηκε εν μέσω διασταυρούμενων πυρών μεταξύ αστυνομίας και ομάδας εγκληματιών στην φαβέλα, όπου έμενε.

Μία από τις σφαίρες την τραυμάτισε πολύ σοβαρά. Οι αστυνομικοί την πέταξαν σαν ζώο στο πορτ μπαγκάζ του περιπολικού, όμως όταν ξεκίνησαν, η πόρτα άνοιξε και το κορμί της γυναίκας έπεσε με αποτέλεσμα να την σύρουν στο δρόμο για περίπου 300 μέτρα.

brazil_woman1.png

Συγγενείς της άτυχης μητέρας υποστηρίζουν ότι οι αστυνομικοί της συμπεριφέρθηκαν τόσο απάνθρωπα γιατί νόμιζαν ότι εμπλέκεται σε εγκληματικές συμμορίες.

brazil_woman2.png

«Έπιασαν τη μητέρα μου από το πόδια και την πέταξαν σαν ζώο στο πορτ μπαγκάζ. Δεν τους ένοιαξε ούτε να ελέγξουν αν το έκλεισαν καλά... Αυτή δεν είναι συμπεριφορά κάποιου που θέλει να βοηθήσει», είπε η κόρη της.

Τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν για την δολοφονία της γυναίκας, ενώ η πρόεδρος της χώρας δήλωσε σοκαρισμένη από τις εικόνες που αντίκρισε.