​Όλοι οι μέλλοντες γονείς εύχονται το παιδί τους να μεγαλώσει και να γίνει ένας ευτυχισμένος και υγιής άνθρωπος. Πολλές φορές όμως η ζωή δεν τα φέρνει όπως τα ονειρεύονται και αρκετές μέλλουσες μανούλες γεμίζουν την καρδιά τους με φόβο, άγχος, αγωνία και ανασφάλεια όταν μαθαίνουν ότι το αγέννητο μωρό τους θα έχει κάποια πρόβλημα.

down1.jpg

Έχοντας αυτές τις μανούλες στο μυαλό τους, διαφημιστές δημιούργησαν ένα υπέροχο, συγκινητικό video θέλοντας να δώσουν παρηγοριά, κουράγιο και δύναμη για τη νέα ζωή που τις περιμένει με ένα παιδί που πάσχει από Σύνδρομο Down.

down2.jpg

Στο video αυτό, που δημοσιεύτηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Σύνδρομο Down που είναι την Παρασκευή, πρωταγωνιστές είναι παιδιά με Σύνδρομο Down που προετοιμάζουν μια μέλλουσα μαμά για την καινούργια της ζωή.

down3.jpg

«Αγαπητή μέλλουσα μαμά, μην φοβάσαι, το παιδί σου θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Θα μπορεί να σε αγκαλιάζει. Θα μπορεί να τρέχει προς το μέρος σου. Θα μπορεί να μιλά και να σου λέει ότι σε αγαπάει. Κάποιες φορές θα είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, αλλά έτσι δεν είναι για όλες τις μητέρες; Αγαπητή μέλλουσα μαμά το παιδί σου θα είναι ευτυχισμένο, όπως κι εγώ και θα είσαι κι εσύ ευτυχισμένη», λένε οι πρωταγωνιστές του video, το οποίο μέσα σε μία εβδομάδα έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views.

down4.jpg