​Μια μαφιόζικη ενέδρα θανάτου στήθηκε έξω από την πόλη του Τάραντα στην Ιταλία με τρεις νεκρούς ανάμεσα στους οποίους ήταν και ένα 4χρονο αγοράκι!

Συγκεκριμένα, νεκροί έπεσαν από σφαίρες αγνώστων: ο 4χρονος Ντομένικο Πετρουτσέλι μαζί με την μητέρα του, Κάρλα Μαρία Φορνάρι και τον 44χρονο σύντροφό της Κόζιμο Ορλάντο στην Ιταλία!

maf.jpg
Σύμφωνα με τις αρχές, οι εκτελεστές πλησίασαν αργά το βράδυ της Δευτέρας με μοτοσικλέτα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι και τα τρία παιδιά της γυναίκας, ηλικίας τεσσάρων, έξι και επτά ετών!

Άρχισαν να πυροβολούν δολοφονώντας την Φορνάρι, τον Ορλάντο και τον Ντομένικο, που βρισκόταν στην αγκαλιά του. Ευτυχώς, τα δυο μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία κάθονταν στο πίσω κάθισμα, γλίτωσαν!

newego_LARGE_t_1101_54234522_type12713.jpg
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, το αυτοκίνητο συνέχισε την πορεία του, ενώ η οδηγός ψυχορραγούσε, για περίπου 300 μέτρα.

Να σημειωθεί ότι ο σύντροφος της μητέρας Ορλάντο είχε καταδικαστεί για διπλή ανθρωποκτονία αλλά είχε λάβει ειδική άδεια για να μπορεί να περνάει μέρος της εβδομάδας εκτός φυλακής.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι είναι πιθανό ο Ορλάντο να «τιμωρήθηκε» από την μαφία της Απουλίας, το Ιερό Ενωμένο Στεφάνι, για την προσπάθειά του να αποκτήσει και πάλι ρόλο στην διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.

Ωστόσο, κάτοικοι του Τάραντα καταδικάζουν σε δηλώσεις τους στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης την νέα αποτρόπαιη δολοφονία η οποία δείχνει ότι οι διάφορες μαφίες γνωρίζουν μόνον τον νόμο της εκδίκησης και δεν έχουν κανέναν, απολύτως, πλέον, ηθικό φραγμό.