Τελικά αδιάφοροι καθηγητές υπάρχουν παντού και η ιστορία ενός 14χρονου μαθητή από την Βρετανία προκαλεί τεράστια εντύπωση!

Συγκεκριμένα, ο μαθητής από το Blackpool διοργάνωσε μαζική διαμαρτυρία, με αίτημα... περισσότερες εργασίες! Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται οι καθηγητές δεν έβαζαν στους μαθητές σχεδόν καθόλου ασκήσεις!

Έτσι, ο 14χρονος Aaron Parfitt ήταν αυτός που διοργάνωσε την διαμαρτυρία στο Λύκειο του Bispham την προηγούμενη Τετάρτη!

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος και η μητέρα του στην βρετανική Telegraph, αρχικά είχε επικοινωνήσει με το αρμόδιο συμβούλιο της περιοχής του για το θέμα, αλλά όπως είπε, έχασε την υπομονή του μαζί τους!

Έτσι προχώρησε σε πιο δραστικά μέτρα, οργανώνοντας τη διαμαρτυρία! Όμως οι καθηγητές αντί να τον επιβραβεύσουν τον απέβαλαν με διήμερη αποβολή!!!

«Είμαι θυμωμένη που τον απέβαλαν επειδή έκανε ό,τι μπορούσε για να λάβει μια καλύτερη παιδεία. Προσπαθούσε απλά να διαμαρτυρηθεί για τον ίδιο και τους συμμαθητές του και μετά του είπαν ότι θα απομακρυνθεί από το σχολείο για 2 μέρες», δήλωσε η μητέρα του μαθητή, Janet Monkman, που εργάζεται σαν σερβιτόρα.

Ο Aaron από τη μεριά του εξήγησε πως οργάνωσε τη διαμαρτυρία αφού μίλησε με τον υπεύθυνο των μαθηματικών του σχολείου, τον υπεύθυνο καθηγητή για το έτος του και το διευθυντή, εξηγώντας τους τα προβλήματα.

«Είχαμε πάρα πολλούς καθηγητές και δεν μας έβαζαν πολλές ασκήσεις, έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω με το συμβούλιο για να δω εάν θα μπορούσαν να με βοηθήσουν, αλλά τελικά δεν μπορούσαν», διηγείται ο μαθητής.

«Βγήκα στο προαύλιο και έπειτα περισσότερα παιδιά άρχισαν να με ακολουθούν. Πρέπει να ήταν περίπου 100 μαθητές μαζί μου στο τέλος και ο καθένας ύστερα μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου έδιναν συγχαρητήρια που διαμαρτυρήθηκα για τους φίλους μου».

Να σημειωθεί ότι στο σχολείο αυτό είχαν επιβληθεί ειδικά μέτρα τον προηγούμενο χρόνο από επιθεωρητές, μετά τη διαπίστωση πως το επίπεδο ήταν χαμηλό και πως η διδασκαλία ήταν «πολύ μέτρια».