​Η 30χρονη Φεντερίκα Γκαλιάρντι έστρεψε για μια ακόμα φορά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της με τα καμώματά της. Η «Λευκή Κυρία», που συνόδευε ουκ ολίγες φορές τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στις συνόδους των G8 και των G10 συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρώμης με 24 κιλά κοκαΐνης στην αποσκευή χειρός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γκαλιάρντι επέστρεφε από ένα ταξίδι της στη Νότια Αφρική και μάλιστα φέρεται να ενεργούσε για λογαριασμό της Καμόρα.

Στο παρελθόν η ξανθιά καλλονή είχε προκαλέσει σκάνδαλο, αφού αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε 45.000 ευρώ ετησίως ως υπεύθυνη της Γενικής Γραμματείας του Λαού της Ελευθερίας στην περιοχή του Λάτζιο.

Ο Ιταλικός Τύπος της είχε δώσει το παρατσούκλι «η Κυρία με τα Λευκά», όταν είχε εμφανιστεί να βγαίνει από το αεροσκάφος του Σίλβιο Μπερλο��σκόνι ντυμένη στα άσπρα κατά την άφιξη της ιταλικής αντιπροσωπείας στην σύνοδο των G8 στον Καναδά το 2010.

Τότε μάλιστα η παρουσία της εκεί είχε θεωρηθεί περίεργη, αλλά η εξήγηση που είχε δοθεί ήταν ότι αυτό ήταν η ανταμοιβή της για την εργασία που πρόσφερε στην προεκλογική εκστρατεία ενός πολιτικού της τοπικής αυτοδιοίκησης.