​Ένας πατέρας που πάσχει από καρκίνο στους πνεύμονες και δεν έχει πολύ χρόνο ζωής, έχει ξεκινήσει έναν αγώνα με τον χρόνο για να καταφέρει να εντοπίσει τον γιο του με τον οποίο έχει να μιλήσει 29 ολόκληρα χρόνια.

Ο 73χρονος Terence Morgan αναζητά απεγνωσμένα τον γιο του Christopher τον οποίο έχει να δει από το 1985, όταν ο γιος του, σε ηλικία 20 ετών, αποφάσισε να γκρεμίσει κάθε γέφυρα επικοινωνίας με την οικογένειά του, μετά από έναν καυγά που είχαν για μια κοπέλα του.

Μάλιστα η αδελφή του, μέσα από την εφημερίδα Birmingham Mail κάνει έκκληση στον αδελφό της να επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

«Η ασθένεια του μπαμπά μου ήταν ένα σοκ για εμάς και δεν ξέρουμε πόσο χρόνο έχει ακόμα. Μπορεί να είναι λίγες μέρες, εβδομάδες ή μήνες. Γι’ αυτό και είναι τόσο σημαντικό να βρω τον αδελφό μου. Δεν έχουμε κανένα στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκεται, αλλά είναι πολύ σημαντικό για τον πατέρα μου και την υπόλοιπη οικογένειά μου να τον βρούμε και να τον αγκαλιάσουμε», είπε η αδελφή του.

O Christopher θα πρέπει τώρα να είναι 49 ετών και όπως είπε η αδελφή του, πριν εξαφανιστεί εργαζόταν ως κατασκευαστής εργαλείων, ενώ είχαν ακούσει ότι αργότερα εργάστηκε ως θυρωρός και σε μια παμπ στο Worcester.

Όπως λέει η αδελφή του, ο καυγάς ήταν ασήμαντος, όμως εκείνος απ��φάσισε να διακόψει κάθε επικοινωνία.

«Μου λείπει πάρα πολύ ο αδελφός μου, όπως και στον πατέρα μου και στα υπόλοιπα αδέλφια μου. Είναι κρίμα ένα ανόητος καυγάς στην εφηβεία μας να έχει τραβήξει τόσο πολύ. Έχω τρία παιδιά που δεν τα έχει γνωρίσει ποτέ και είναι πολύ πιθανόν να είναι κι εκείνος παντρεμένος και να έχει τα δικά του παιδιά. Είναι μια στενάχωρη ιστορία που θα ήθελα να έχει ένα ευτυχισμένο τέλος», είπε.