​Ανατρέπονται συνεχώς τα δεδομένα με την εξαφάνιση του αεροσκάφους «φάντασμα» των Mαλαισιανών αερογραμμών, αφού τελικά στο σημείο που επέδειξε ο δορυφόρος της Κίνας δεν βρέθηκαν συντρίμμια, όπως είχε αναφερθεί αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως έγραψε και το star.gr οι αρχές της Μαλαισίας έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από δορυφόρο της Κίνας που είχε εντοπίσει μεγάλα αντικείμενα στη θάλασσα, ανάμεσα στη Μαλαισία και το Βιετνάμ.

Δύο βιετναμέζικα αεροπλάνα έφτασαν αμέσως στην περιοχή, όμως τελικά δεν βρήκαν απολύτως τίποτα.

17796566_bb.limghandler.jpg

Μάλιστα μετά τις πρώτες έρευνες, οι αρχές έστειλαν ξανά στην περιοχή αεροπλάνο στο Βιετνάμ, όμως δεν βρέθηκε ούτε ένα από τα τρία «ύποπτα» αντικείμενα που κατέγραψε ο δορυφόρος να επιπλέουν στη θάλασσα.

Τα σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη στο μοιραίο Boeing δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, Αμερικανοί ερευνητές θεωρούν πολύ πιθανό το Boeing να συνέχισε να πετά για τουλάχιστον τέσσερις ώρες από τη στιγμή που χάθηκε από τα ραντάρ. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μπορεί να βρίσκεται ακόμα και στην Αυστραλία.

Οι αρχές είναι φειδωλές ως προς τις ανακοινώσεις τους και οι έρευνες συνεχίζονται, ελπίζοντας ότι θα δοθεί λύση στο μυστήριο.