Σοκ είχε προκαλέσει η είδηση ότι μία 28χρονη μητέρα από τη Νορβηγία, τον Οκτώβριο του 2010 έπνιξε την 22 μηνών κορούλα της, επειδή την ενοχλούσε την ώρα που μιλούσε στο MSN.

Ο σύντροφός της νεαρής γυναίκας, Ammaz Omer Qureshi εκείνη την περίοδο βρισκόταν στο Λονδίνο κι έτσι επικοινωνούσαν μέσω του διαδικτύου.

Το άτυχο κοριτσάκι έκανε φασαρία και δεν άφηνε το ζευγάρι να συνομιλήσει.

Τότε ο 35χρονος συμβούλεψε την Yasmin Chaudhry να «πειθαρχήσει» το παιδί βάζοντας το κεφάλι του μέσα σε ένα κουβά με νερό, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια η Chaudry κάλεσε ασθενοφόρο και ανέφερε το περιστατικό ως ατύχημα. Δυστυχώς, την επόμενη ημέρα το παιδί πέθανε.

Τέσσερα χρόνια μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, η μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου δήλωσε αθώα, ενώ παραδέχτηκε πως επιτέθηκε στο παιδί.

«Έπρεπε να με σέβεται. Αν δεν το έκανε, θα γινόταν μια τυπική Νορβηγίδα, που ζητά απλά να τη βιάσουν» δήλωσε η γυναίκα στο δικαστήριο.

Εκτός όμως από το φόνο, το ζευγάρι κατηγορείται πως βασάνιζε «τακτικά» το κοριτσάκι τους τελευταίους 6 μήνες.

Μάλιστα, η μητέρα λάμβανε οδηγίες για τα βασανιστήρια από το σύντροφό της μέσω διαδικτύου.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επιθέσεων, το παιδί υποχρεωνόταν να καταπίνει τσίλι, το φίμωνε με μονωτική ταινία, του έκανε κρύα ντους και το χαστούκιζε.