​Το τι κάνουν οι πιλότοι μέσα στο πιλοτήριο δεν περιγράφεται. Διότι δεν ήταν μόνο ο κυβερνήτης του μοιραίου Boeing που απολάμβανε την συντροφιά όμορφων γυναικών, υπάρχουν κι άλλοι με αυξημένη λίμπιντο που έχουν μετατρέψει τα cockpit των αεροσκαφών σε δωμάτια ξενοδοχείου.

Απόδειξη ένα video που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Sun και αποκαλύπτει… τα όργια που διαδραματίζονται μέσα στα πιλοτήρια.

Πρωταγωνίστρια είναι μια αεροσυνοδός, η Στεφανί, που έχει κλειστεί μέσα στην καμπίνα του κυβερνήτη με τρεις άνδρες και τους κάνει όλα τα… γούστα.

orgio2.jpg

Μιλάμε για κανονικό striptease. Η γυναίκα κατεβάζει την φούστα και αφήνει τους άνδρες να της χαϊδεύουν τα οπίσθιά της, ενώ δεν διστάζει μπροστά στην κάμερα να βγάλει φάτσα φόρα το γυμνό της στήθος.

Ο πιλότος, ο συγκυβερνήτης και ένας φροντιστής απολαμβάνουν το θέαμα, ενώ και η γυναίκα δεν δείχνει καθόλου ενοχλημένη που οι τρεις άνδρες απλώνουν τα χέρια τους πάνω της.

Δείτε στο video τα… Σόδομα και τα Γόμορρα που γίνονται μέσα στα πιλοτήρια την ώρα που οι επιβάτες νομίζουν ότι η πτήση τους είναι ασφαλής.