Μια ανατρεπτική εμφάνιση έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δίνοντας συνέντευξη στη δημοφιλή διαδικτυακή κωμική εκπομπή συνεντεύξεων «Ανάμεσα σε δύο φτέρες» του γνωστού ελληνοαμερικανού ηθοποιού, Ζακ Γαλιφιανάκη.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει μια, άγνωστη σε πολλούς, κωμική πτυχή του εντυπωσιάζοντας με το χιούμορ αλλά και την ετοιμολογία του.

«Το 2013 δώσατε χάρη σε μια γαλοπούλα, τι θα κάνετε το 2014» ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανε ο εκκεντρικός ηθοποιός για να πάρει την παρακάτω απάντηση:

«Πιθανόν θα δώσω χάρη σε άλλη μια γαλοπούλα. Τι συνέβη έπαθες κατάθλιψη επειδή θα υπήρχε μια γαλοπούλα λιγότερη για να την φας;»

Η δεύτερη ερώτηση που ακολούθησε ήταν η εξής: «Πώς αισθάνεστε που είστε ο τελευταίος μαύρος πρόεδρος στις ΗΠΑ;»

Κι εκείνος απάντησε:«Πώς αισθάνεσαι που παίρνεις για τελευταία φορά συνέντευξη από πρόεδρο;»

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν σταμάτησε εκεί: «Όταν έμαθα ότι ο κόσμος παρακολουθεί αυτό το σόου, εξεπλάγην» είπε, ενώ δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για την εμφάνιση του παρουσιαστή του σόου.

Μεταξύ άλλων, ο Μπαράκ Ομπάμα λέει στον Ζακ Γαλιφιανάκη ότι έχει δει το σόου και άλλες φορές και ήταν πολύ καλύτερο, όπως αυτό με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος είναι όμορφος και χάρη σε αυτόν πήγε καλά το Hangover, αφήνοντας αιχμές για τον ίδιο τον Γαλιφιανάκη και τις κακές κριτικές του Hangover 3.

«Το να είσαι όμορφος, είναι εύκολο, το να είσαι κοντός, χοντρός και να μυρίζεις σαν ντορίτος και να κάνεις καριέρα στο Χόλιγουντ, αυτό είναι το θέμα», του απαντά ο Γαλιφιανάκης.

Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν θα ήθελε -αν είχε τη δυνατότητα- μια τρίτη θητεία στον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα απαντά: «Εάν το έκανα αυτό θα ήταν σαν να έκανα μια τρίτη ταινία Hangover. Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό ε;».