​Η Heather Richardson και η Sarah Fidler είναι δίδυμες αδελφές και από την πρώτη τους αναπνοή ζουν παράλληλες ζωές.

Οι δυο κοπέλες γεννήθηκαν μαζί, μεγάλωσαν μαζί, πήγαν στο ίδιο πανεπιστήμιο και δουλεύουν και οι δύο ως επιστημονικοί τεχνικοί στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Οι ζωές τους είναι τόσο συνδεδεμένες που έμαθαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί την ίδια μέρα και αν και οι γιατροί, τους είχαν δώσει διαφορετικές πιθανές ημερομηνίες τοκετού, τελικά γέννησαν με διαφορά μόλις λίγων ωρών.

twins1.jpg
Οι… πόνοι έπιασαν τις δύο αδελφές την ίδια ακριβώς στιγμή, αλλά αυτό που τις διαφοροποίησε τελικά ήταν ότι γέννησαν σε διαφορετικά νοσοκομεία και ότι η μία έφερε στον κόσμο το παιδί της με καισαρική και η άλλη με ��υσιολογικό τοκετό.

Μετά τους τοκετούς τους και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο του North Tyneside και νοσηλεύονται σε διπλανά δωμάτια.

«Δεν πίστευα ότι θα γεννήσω την ίδια ώρα με την αδελφή μου. Οι πόνοι μου άρχισαν στη 1:20 και την ίδια ακριβώς στιγμή εκείνη γεννούσε με καισαρική την κόρη της. Εγώ γέννησα τον γιο μου στις τρεις το μεσημέρι της ίδιας μέρας», είπε η Sarah.

twins2.jpg

Μάλιστα και οι δύο παραδέχθηκαν ότι νιώθουν η μία τον πόνο της άλλης και το αισθάνονται όταν δεν είναι καλά.

Και μπορεί για τις δύο αδελφές όλα αυτά να φαίνονται φυσιολογικά, όμως για το προσωπικό του νοσοκομείου, όπου γέννησαν ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

twins3.jpg

«Είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολύ σπάνιο να τις έχουμε και τις δύο στο θάλαμο και μπερδευόμασταν συνέχεια», δήλωσε μία από τις μαίες.