Δεν μπορούν να πιστέψουν οι γονείς ενός κοριτσιού μόλις 11 μηνών την τραγωδία που τους "χτύπησε" την πόρτα μες στο ίδιο τους το σπίτι!

Η μικρή Άβα-Τζέιν Κόρλες κοιμόταν στο κρεβατάκι της, στον επάνω όροφο του σπιτιού στην περιοχή Μπλάκμπερν της Αγγλίας δέχθηκε επίθεση από το τεριέ πίτμπουλ της οικογένειας.

Το τραγικό είναι ότι το όνομα του σκύλου είναι Killer, δηλαδή Φονιάς, ενώ οι γείτονες υποστηρίζουν ότι είχαν κα��αγγείλει πολλές φορές στην αστυνομία ότι το σκυλί ήταν άγριο και επικίνδυνο!
moropi_533670740.jpg

Όπως αναφέρο��ν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η μητέρα του άτυχου μωρού Κλοέ Κινγκ και ο φίλος της Λι Ράιτ την τραγική στιγμή βρίσκονταν στο ισόγειο του σπιτιού και όταν συνειδητοποίησαν γύρω στις 11 το βράδυ τι είχε συμβεί δυστυχώς ήταν πολύ αργά…

Οι δυο τους αρχικά συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια αλλά τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, το ζευγάρι είχε συλληφθεί και στο παρελθόν ύστερα από καταγγελίες ότι παραμελούσαν το παιδί.

Από την πλευρά του ο πατέρας της μικρούλας είναι συντετριμμένος. Δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί το αγγελούδι του. «Η Άβα ήταν το πιο όμορφο και αξιολάτρευτο κοριτσάκι . Ήταν απλά η καλύτερη. Ήταν ολόκληρος ο κόσμος μου. Η μαμά της και εγώ δεν είμαστε μαζί πια, αλλά την έβλεπα κάθε μέρα» δήλωσε και πρόσθεσε: «Απλά δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Είναι τόσο τραγικό. Έχω την οικογένειά μου δίπλα μου αλλά νομίζω ότι έχουμε καταστραφεί» Η αδερφή του Σάνον έγραψε στο Facebook για την ανιψιά της: «Λένε ότι ο Θεός παίρνει τους καλύτερους. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ πριγκίπισσά μου. Είσαι με τους αγγέλους τώρα».