Κοίτα να δεις που μπορεί να σε φτάσει η… ανεργία!

Ένας Βρετανός, ο Κρις Ουίτμαν , όταν ήταν νέος υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς δουλειά και έτσι αποφάσισε, προκειμένου να έχει κάποιο εισόδημα, να γίνει… δότης σπέρματος! Χάρη στο δικό του σπέρμα γεννήθηκαν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 34 παιδιά τα οποία αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να τα γνωρίσει!

Αν και πολλές οικογένειες έγιναν ευτυχισμένες χάρη στο… δοτικό Βρετανό, ο ίδιος… υπέφερε ��φού για να είναι καλό το σπέρμα του πριν από κάθε δωρεά έπρεπε να απέχει σεξουαλικά τουλάχιστον τρεις μέρες πριν!

Αυτή τη «δουλειά» τη σταμάτησε όταν βρήκε μόνιμη εργασία και … σύζυγο με την οποία έκανε τη δική του οικογένεια! Λίγα χρόνια αργότερα όμως χώρισε και τότε επισκέφθηκε την κλινική στην οποία ήταν δότης προκειμένου να μάθει πόσα είναι τα παιδιά του αλλά και να τα γνωρίσει.

Οι υπεύθυνοι της κλινικής του είπαν ότι έχει 34 παιδιά, 20 κορίτσια και 14 αγόρια από τα οποία τα 13 γεννήθηκαν το 1993 αφήνοντάς τον με το στόμα ανοιχτό!
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την νομοθεσία ο Κρις μπορεί να γνωρίσει όσα παιδιά από αυτά είναι άνω των 18 ετών αν και αυτά επιθυμούν να τον συναντήσουν. Ο ίδιος δήλωσε ότι άφησε τα στοιχεία του στην διάθεση της υπηρεσίας και όποια από τα παιδιά του θέλουν θα έρθουν σε επαφή μαζί του! Πιασ' το αυγό και κούρεφ'το!