Ασυνόδευτος έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ για την επίσημη τριήμερη επίσκεψή του, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει συνομιλίες για διμερή και διεθνή θέματα με τον Αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα.


Και όλα αυτά με φόντο τις φήμες που θέλουν να τρέχει κάτι με τον αμερικανό πρόεδρο και την Beyonce.

Το προεδρικό αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 (ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας στην αεροπορική βάση Άντριους, ανατολικά της Ουάσινγκτον.

Ωστόσο, ο χωρισμός του Ολάντ από την Βαλερί Τριερβελέρ μετά το «ροζ» σκάνδαλο με τη Ζολί Γκαγιέ έχει φέρει τα πάνω κάτω στον Λευκό Οίκο που φροντίζει με βάση το πρωτόκολλο κάθε λεπτομέρεια μήνες πριν.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜE, οι επιστολές που είχαν σταλεί στους 300 προσκεκλημένους τους οποίους ο Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα καλούσαν σε δείπνο προς τιμήν του Ολάντ και της Τριερβελέρ έπρεπε να αλλάξουν και να γραφτούν ξανά.

Επίσης, έπρεπε να αλλάξει και η διάταξη που θα κάτσουν τα ζευγάρια στα επίσημα τραπέζια. Όσο για το πρόγραμμα της Μισέλ με την Τριερβελέρ – όπως συνηθίζει να κάνει με κάθε Πρώτη Κυρία- αυτό δεν υπάρχει καν στο... χάρτη!