Απίστευτο έγκλημα διέπραξε ένας 22χρονος στην Ινδία, ο οποίος με τη βοήθεια των γονιών του έκαψε τη σύζυγό του και την κόρη του, επειδή τα πεθερικά του δεν του έδωσαν την προίκα που είχαν συμφωνήσει !

Σύμφωνα με τον πεθερό του Raghuni Rana, το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί ένα χρόνο και δεν υπήρχαν προβλήματα μέχρι τη γέννηση της κόρης τους. Τότε άρχισαν τα προβλήματα καθώς κατηγορούσε τη γυναίκα του επειδή γέννησε κορίτσι, αρχίζοντας μάλιστα να την κακομεταχειρίζεται.

Ο 22χρονος Masat και η οικογένειά του άρχισαν να ζητάνε από τον πεθερό του μία τηλεόραση και μια μοτοσικλέτα σαν προίκα, ενώ είχε ήδη πάρει δύο στρέμματα γης. Μετά την άρνησή του πεθερού ο Masat διέπραξε τη δολοφονία, την οποία προσπάθησε να εμφανίσει σαν ατύχημα. Αρχικά έβαλε τη γυναίκα του να καθίσει δίπλα στο τζάκι, όπου θήλαζε το μωρό και στη συνέχεια την περιέλουσε με κηροζίνη και την πυρπόλησε!

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ημιθανής το πρωί στην αυλή από τη μητέρα της, με το 90% του σώματός της να φέρει εγκαύματα. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν πια νεκρή.