Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση, όπως αποδείχτηκε, για τα κράνη Dexter από τον… Ολάντ.

Από την μέρα που δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου πάνω στο μηχανάκι με το εν λόγω κράνος, έχουν πουληθεί εκατοντάδ��ς «κομμάτια».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, πουλήθηκαν 1.000 σε 24 ώρες! Συνήθως τόσα πουλάει η εταιρία σε… 15 μέρες.

Που να φανταζόταν ο πρόεδρος ότι το κράνος που φορούσε για να καλύψει το πρόσωπο του, όταν πήγαινε στην ερωμένη του, Ζ. Γκαγιέ θα προκαλούσε τόσο «ντόρο».

Πάντως, η εταιρία που τα πουλάει, έσπευσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός και φρόντισε να δημοσιευσει αγγελία με τα προϊόντα της στην εφημερίδα "Liberation".

2367410-motoblouz-jpg_2036464.jpg

"Ευχαριστούμε κ. πρόεδρε... χαιρετίζουμε την επιλογή μιας γαλλικής φίρμας για τις μετακινήσεις σας με τους δύο τροχούς. Κι άλλα μοντέλα από την νέα μας κολεξιόν σας περιμένουν στην ιστοσελίδα μας για τις επόμενες ασφαλείς αποδράσεις σας".

Βαλερί Τριερβελέρ

Εν τω μεταξύ, την ίδια ώρα φουντώνουν οι φήμες ότι η Βαλερί Τριερβελέρ έκανε ζημιές 3 εκατομμύριων ευρώ στο προεδρικό γραφείο του Φρανσουά Ολάν��, όταν ενημερώθηκε για την απιστία, αφού «κατέβασε» έργα τέχνης και έσπασε αντίκες.

Παρόλο που ο οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιας Περιουσίας διαψεύδει την είδηση το περιοδικό «Closer» αναφέρει ότι όντως τα «έσπασε», αλλά οι ζημιές δεν είναι τόσο σημαντικές.