Τι θα λέγατε για μια βόλτα μέχρι το ψηλότερο συγκρότημα κατοικιών του Δυτικού ημισφαιρίου και συγκεκριμένα στο 432 Park Avenue- τον γίγαντα της Νέας Υόρκης;

thea-5.jpg
Τα διαμερίσματα στον 425,5 μέτρων ουρανοξύστη είναι από εκείνα που σίγουρα μόνα στα όνειρά σου θα έχεις δει! Είναι πανάκριβα όχι μόνο επειδή προσφέρουν χλιδή και άνεση αλλά επειδή σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις την πιο τέλεια θέα της Νέας Υόρκης.
thea-2.jpg
Ωστόσο, ο ουρανοξύστης του αρχιτέκτονα Rafael Viñoly δεν έχει ολοκληρωθεί. Θα είναι έτοιμος έως και το 2015 και αναμένεται να προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον της παγκόσμιας ελίτ του real estate.
ouranoksistis-12.jpg
Οι τυχεροί θα είναι 104... Mάλιστα θα πληρώσουν αδρά για να αγοράσουν το διαμέρισμα της επιλογής τους… Κάθεστε;;; Το ποσό που θα δώσουν κυμαίνεται από 20 έως 90 εκατ. δολάρια!!!

ouranoksistis-16.jpg
Ο ουρανοξύστης φιλοξενεί στο εσωτερικό του εστιατόριο, γυμναστήριο, πισίνες, spa, βιβλιοθήκη, παιδότοπο και αίθουσες κινηματογραφικών προβολών τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους ιδιοκτήτες επί 24ώρου βάσεως αλλά και υπηρεσίες πάρκινγκ, οικιακής βοήθειας και φύλαξης.

ouranoksistis-11.jpg

Κάντε κλικ και δείτε περισσότερες ΦΩΤΟ! Μια εικόνα χίλιες λέξεις....