Να δούμε τι θα λένε τώρα οι κακόπιστοι π��υ έσπευσαν να αναρωτηθούν αν η Ζουλί Γκαγιέ θα θέλει τον Φρανσουά Ολάντ και όταν εκείνος χάσει την εξουσία.

gayet2_0.jpg

Όπως αποδεικνύεται η ηθοποιός δεν έχει ανάγκη ούτε την εξουσία, ούτε το χρήμα του Γάλλου προέδρου, αφού το σπίτι της είναι καλύτερο και από το Μέγαρο των Ηλυσίων!

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η γοητευτική ηθοποιός ανήκει σε… βαθύπλουτη και πολύ γνωστή οικογένεια!

imagesπ.jpg

Ο πατέρας της είναι διεθνούς φήμης χειρουργός, γιος και εγγονός γιατρών, με ειδικότητα στην θεραπεία καρκίνου του εντέρου, ενώ η μητέρα της είναι αντικέρ.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της οικονομικής τους κατάστασης, οι γονείς της ηθοποιού έχουν στην κατοχή τους μεταξύ άλλων τον διάσημο πύργο château de Cadreils στην κοινότητα Berrac της περιφέρεια Ζερς της Γαλλίας.

gayet.JPG

Πρόκειται για ένα από τα ιστορικά μνημεία της χώρας. Κτίστηκε το 1689 και αγοράστηκε από τον Brice Gayet, πατέρα της Ζουλί, το 2005.

gayetc.JPG

Στην περιοχή αυτή μάλιστα παντρεύτηκε και η νεαρή, ενώ τα «λαγωνικά» του γαλλικού τύπου προσπαθούν τώρα να ανακαλύψουν αν επισκέφτηκε τον πύργο ο Φρανσουά Ολάντ το περασμένο καλοκαίρι, όπου είχε επισκεφθεί το μοναστήρι Flaran, το οποίο βρίσκεται 30 χλμ από την κοινότητα Berrac.