Ένα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστραλία, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα.

Η Αλίσια Κούπερ από το Περθ μήνυσε τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος γιατί το εμφιαλωμένο νερό το οποίο αγόρασε περιείχε μέσα... σπέρμα. Το οποίο μάλιστα μετά από εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε ότι ήταν του ίδιου του καταστηματάρχη!

"Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά", είπε η κ. Κούπερ. ''Σκεφτόμουν: Θεέ μου, κάτι δεν πάει καλά με το νερό μου.''

Στο δικαστήριο η άτυχη γυναίκα διεκδικεί αποζημίωση γιατί όπως είπε μετά το περιστατικό πάσχει ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών και φυσικών συνθηκών, συμπεριλαμβανομένων του άγχους , της κατάθλιψης , του σοκ, μερικής διαταραχής μετα-τραυματικού στρες και διαταραχής προσαρμογής.

Η αγωγή , που κατατέθηκε εξ ονόματος της κ. Κούπερ αναφέρει ότι στις 10 Δεκεμβρίου 2010, ο σύζυγός της Travis Cooper αγόρασε το εμφιαλωμένο νερό από το κατάστημα και στη συνέχεια η φιάλη τοποθετήθ��κε στο ψυγείο στο σπίτι τους. Όταν το ήπιε «είχε μια άσχημη γεύση και οσμή».

Η δικηγόρος της γυναίκας τόνισε στο δικαστήριο ότι:"Η πελάτης μου έχει υποστεί σημαντική συναισθηματική βλάβη και οι οικονομικές απώλειες που διεκδικούμε είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών αυτού του ανθρώπου".