Ενός κακού μύρια έπονται! Και της έκλεψαν το κινητό και την απέλυσαν… Ο λόγος για μια δασκάλα από το Οχάιο, η οποία είχε την ατυχία να της κλέψουν το κινητό της τηλέφωνο.

Η μεγαλύτερη ατυχία της όμως ήτ��ν πώς μέσα είχε… γυμνές φωτογραφίες, οι οποίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε ένα βράδυ με αποτέλεσμα να μαθευτεί στο σχολείο που δουλεύει και να την απολύσουν.

Το κινητό εκτιμάται ότι έκλεψε κάποιος πρώην της, αφού οι φωτογραφίες «ανέβηκαν» σε site, στο οποίο βγάζουν τα απωθημένα τους οι πληγωμένοι εραστές.

Η γυναίκα παρόλο που είχε δηλώσει από την προηγούμενη ημέρα την κλοπή του κινητού της στις αρχές και είναι δεδομένο πώς έπεσε θύμα του θυμού κάποιου απολύθηκε, μιας και το σχολείο στο οποίο εργαζόταν ήταν χριστιανικό.

«Αυτό είναι ένα χριστιανικό σχολείο και οι γονείς αναστατώνονται όταν μαθαίνουν πως μια από τις δασκάλες βγάζει γυμνές φωτογραφίες και τις στέλνει σε άλλους ενώ οι μαθητές είναι αρκετά μεγάλ��ι για να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και να τις δουν», εξήγησε ένας γονιός.