Μία από τις χειρότερες χιονοθύελλες των τελευταίων ετών πλήττει τις νότιες και κεντρικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών. Την ίδια ώρα η Ευρώπη βρίσκεται στο έλεος της σφοδρής κακοκαιρίας. Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες.

Η Βρετανία έχει παραλύσει. Σε αρκετές πόλεις όπως στο Γιορκ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και αρκετά χωριά κοντεύουν να εξαφανισθούν από την υψηλή στάθμη του νερού όπως στο Χέμπσι.

Στην πόλη Μόρπεθ , οι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους.Μένουν σε καταλύματα Στο Ουίλτσαϊρ ένα 11χρονο αγόρι, το οποίο χτυπήθηκε από κεραυνό, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο αεροδρόμιο του Χίθροου 204 πτήσεις μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί και οι επιβάτες περιμένουν να πετάξουν...

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους όταν ένα δέντρο στην Πολωνία έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο.

Σφοδρή χιονοθύελλα σαρώνει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε δυστυχήματα ,ενώ στη δυτική Πενσιλβάνια ένα φορτηγό ντεραπάρισε.

Εκατοντάδες οχήματα έχουν παγιδευτείς στους δρόμους επίσης εξαιτίας του χιονιού, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια και μαγαζιά έμειναν χωρίς ρεύμα. Περισσότερες από 1000 πτήσεις ακυρώθηκαν ενώ τα σχολεία στο Τέξας, το Αρκάνσας και την Οκλαχόμα παρέμειναν κλειστά. Αναβλήθηκε και ο ετήσιος μαραθώνιος στο Ντάλας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για αύριο.