Η τύχη της χαμογέλασε και μάλιστα για καλά…

Ο λόγος για μια άνεργη γυναίκα από την πόλη Strabane στην επαρχία Tyrone της βόρειας Ιρλανδίας που ζούσε με λιγότερα από 300 ευρώ το μήνα και πλέον είναι πάμπλουτη, καθώς κέρδισε 32 εκατομμύρια στην κλήρωση του EuroMillions.

Ωστόσο, η 48χρονη Margaret Loughrey δεν προτίθεται ούτε να φύγει από την πόλη της, ούτε από το σπίτι της παρά τα εκατομμύριά της.

«Δε θα αλλάξω. Τα χρήματα δε θα αλλάξουν το χαρακτήρα μου και δεν πρόκειται να φύγω από την πόλη που μεγάλωσα και ζω» είπε χαρακτηριστικά.

Η Margaret για πολύ καιρό έστελνε βιογραφικά για να βρει δουλειά αλλά τίποτα.Την τυχερή ημέρα αγόρασε το δελτίο καθώς επέστρεφε στο σπίτι της από το γραφείο ευρέσεως εργασίας.

«Τα οικονομικά μου δε μου έφταναν για να παίζω στο EuroMillions, όμως εκείνη την ημέρα είχα μερικά λεφτά στο πορτοφόλι μου και... ξαφνικά αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου» είπε.

Όταν συνειδητοποίησε ότι κέρδισε δεν το πίστευε...«Το κοίταξα πάνω από 10 φορές. Βγήκα να πάρω αέρα στην αυλή και κάθισα για λίγο. Μετά ξαναμπήκα μέσα και έλεγξα το δελτίο ξανά. Αυτό συνεχίστηκε επί πέντε ώρες, μέχρι που πήρα τηλέφωνο τον αδερφό μου και του ζήτησα να έρθει στο σπίτι. Δεν πανικοβλήθηκα. Είμαι ψύχραιμη ως άνθρωπος και νομίζω ότι θα κάνω το σωστό με τα χρήματα αυτά».

Αν έχεις τύχη διάβαινε!