Το γύρο του κόσμου κάνει το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει μία έγκυο γυναίκα ��τα προάστια του Birmingham στη Βρετανία να χτυπάει την κοιλιά της με σφυρί.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι εκείνη την ώρα ο σύζυγός της, o 26χρονος Sean Hanlon, κατέγραφε το περιστατικό με το κινητό του!

Παρά την βάρβαρη πράξη της 24χρονης Heather Thrope, ευτυχώς το μωράκι, γεννήθηκε χωρίς να φέρει κάποιες εμφανείς επιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο παρέδωσε ο Hanlon στην αστυνομία μετά το διαζύγιό του με τη γυναίκα του που τον κατηγόρησε για βίαιη συμπεριφορά...

«Είναι τρελό. Θα έπρεπε να την κλείσουν μέσα και το μωρό θα έπρεπε να το έχουν πάρει από τότε που γεννήθηκε. Δεν είναι ασφαλές μαζί της. Δεν ξέρω γιατί η αστυνομία δεν της έκανε μήνυση αμέσως. Τους έδειξα το βίντεο στις 19 Δεκεμβρίου. Επρεπε να το βιντεοσκοπήσω γιατί κανείς δεν θα με πίστευε ότι συνέβη. Ημασταν μαζί ένα χρόνο περίπου, και δεν ξέρω αν το μωρό είναι δικό μου. Ηθελα να την σταματήσω να χτυπάει την κοιλιά της με το σφυρί. Ηταν εκτός ελέγχου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος πρώην σύντροφός