Άνω κάτω έχει γίνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά τις αποκαλύψεις της πρώτης τρανσέξουαλ ευρωβουλευτή Nikki Sinclaire.

Η ίδια μέσα από την αυτοβιογραφία της αποφάσισε να αποκαλύψει πως έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, ένα μυστικό που το κρατούσε καλά φυλαγμένο τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της για 20 ολόκληρα χρόνια.

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «The Sun», στην οποία ανέφερε πως έπεσε θύμα βιασμού τέσσερα χρόνια μετά την αλλαγή φύλου.


Το περιστατικό-ορόσημο που άλλαξε άρδην την κοσμοθεωρία της όπως η ίδια υποστηρίζει, συνέβη σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου το 1999, πριν το νόμο του 2004 που αναγνωρίζει τους τρανσέξουαλ ανθρώπους ως νέο φύλο κι έτσι ο βιασμός χαρακτηρίστηκε από τις αρχές ως επίθεση.

Ωστόσο, μετά το βιασμό η Nikki άλλαξε σεξουαλικές προτιμήσεις, αφού το περιστατικό την έκανε να μισήσει τους άντρες, αν και όπως αναφέρει η «Daily Mail», η ίδια ένιωθε κάποια έλξη για τις γυναίκες λίγο πριν την επίθεση.

Μάλιστα, σήμερα δηλώνει ομοφυλόφιλη και πως δεν έχει μετανιώσει για την επέμβαση, αφού θα προτιμούσε να είναι μια ομοφυλόφιλη γυναίκα, παρά ένα καταπιεσμένο θηλυκό εγκλωβισμένο μέσα σε ένα αντρικό σώμα.