Κανέναν δεν αφήνει ασυγκίνητο η συγκλονιστική ιστορία του Cornel Hrisca-Munn, ενός ντράμερ από την Ρουμανία ο οποίος γεννήθηκε χωρίς χέρια. Ωστόσο, ποτέ του δεν το έβαλε κάτω παραδίδοντας μαθήματα ζωής.

Ο Cornel γεννήθηκε πριν από 22 χρόνια χωρίς βραχίονες και με παραμορφωμένο το δεξί του πόδι. Οι γιατροί πίστευαν πως είχε μόλις λίγες ημέρες ζωής.

Παρόλο που επέζησε οι γονείς του τον παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο. Μεγάλωσε σε ίδρυμα για παραπληγικά παιδιά στη Ρουμανία. Ωστόσο, ποτέ δεν αισθάνθηκε μειονεκτικά. Άλλωστε αυτό ήταν κάτι που το απέδειξε με τις πράξεις του.

Όταν ήταν 6 ετών κολυμπούσε κανονικά και συμμετείχε σε αγώνες. Στα 14 του χρόνια, έτρεξε στον εθνικό μαραθώνιο, αφήνοντας πίσω του άλλους 400 δρομείς.

Αυτό που τον κέρδισε όμως ήταν η μουσική. Γι αυτό στο ίδρυμα όπου ζούσε έφτιαξε και την δική του μουσική μπάντα.

Όταν μεγάλωσε σπούδασε φιλοσοφία και θεολογία στην Οξφόρδη και ασχολήθηκε περισσότερο με τη μουσική. Έμαθε να παίζει άψογα ντραμς, κιθάρα και μπάσο. Το ταλέντο του είναι εκπληκτικό.

Μάλιστα, ο Cornel έχει φτιάξει το δικό του κανάλι στο Youtube και σε εβδομαδιαία βάση ανεβάζει βιντεάκια με τις εκτελέσεις του οι οποίες τον έχουν κάνει διάσημο.

Κάντε κλικ και δείτε τα βίντεο…