Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν σε ένοπλο περιστατικό βίας το βράδυ της Τετάρτης στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών.


Η αστυνομία αναζητά δύο άνδρες που εγκατέλειψαν το σημείο μετά τους πυροβολισμούς με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα ως βασικούς ύποπτους για το μακελειό.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας στην πόλη του Ντιτρόιτ οι ύποπτοι αντάλλαξαν πυροβολισμούς με δύο από τα θύματα μέσα σε κομμωτήριο σε εμπορικό κέντρο της πόλης. «Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για περίπτωση οικονομικών διαφορών, δεν έχουμε ιδέα », δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Τζέιμς Κρέγκ.

Η πόλη του Ντιτρόιτ και πρώην ναυαρχίδα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία κήρυξε πτώχευση τον περασμένο Ιούλιο, έχει τα τελευταία 40 χρόνια αλματώδη αύξηση στα ποσοστά εγκληματικότητας.

Η πόλη λόγω των συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων έχει χάσει μέσα σε 60 χρόνια το ήμισυ του πληθυσμού της. Μόλις πριν από λίγες ώρες το Ντιτρόιτ εξέλεξε τον Μάικ Ντούγκαν ως νέο δήμαρχο με τους πολίτες να ελπίζουν ότι η νέα δημοτική αρχή θα συμβάλει στην επίλυση των πολλών προβλημάτων τους.