Πάνω από 1.000 παιδόφιλοι βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας με την βοήθεια του 10χρονου κοριτσιού Sweetie από τις Φιλιππίνες!

Η διαφορά του με τα υπόλοιπα θύματα των παιδόφιλων είναι πώς η Sweetie είναι… ψηφιακή!!!

Πρόκειται για το εγχείρημα της ΜΚΟ Terre des Hommes, μέλη της οποίας σκέφτηκαν πώς με αυτόν τον τρόπο μπορούν οι ίδιοι να περιηγηθούν στα «δωμάτια επικοινωνίας» και να εντοπίσουν τους παιδόφιλους.

«Ο θύτης δεν θα το παραδεχθεί. Το θύμα δεν θα το παραδεχθεί», ανέφερε ο ακτιβιστής της ΜΚΟ Χανς Γκάιτ που ήταν υπεύθυνος για την έρευνα αυτή και εξήγησε πώς τους ήρθε η ιδέα.

Η Sweetie δέχτηκε πολλές προτάσεις από άντρες όλων των ηλικιών, οι οποίοι φυσικά δεν γνώριζαν ότι πίσω από το αθώο βλέμμα του κοριτσιού, κρυβόταν μια ομάδα της ΜΚΟ στο Άμστερνταμ, η οποία κατέγραφε τα πάντα αναζητώντας στοιχεία που θα αποκάλυπταν την ταυτότητά τους.

Μέσα σε 2,5 μήνες την προσέγγισαν περισσότεροι από 20.000 άντρες, οι οποίοι θα πλήρωναν για να την δουν να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά σε μια webcam!

Από αυτούς η ΜΚΟ κατάφερε να βρει τα στοιχεία των 1.000. Το πιο συγκλονιστικό είναι πώς ανάμεσα στους παιδόφιλους υπήρχαν και πατεράδες και άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας από όλα τα μέρη της γης.

Εξάλλου ο Γκάιτ υπογράμμισε ότι οι ερευνητές της ΜΚΟ δεν πρότειναν ποτέ οτιδήποτε στους άνδρες που επικοινώνησαν με την Sweetie, αλλά περίμεναν να κάνουν εκείνοι την πρώτη κίνηση.

Τώρα η μικρούλα ολοκλήρωσε την αποστολή της και οι αρχές δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν άλλη ψηφιακή ανήλικη, για να εντοπίσουν και άλλους παιδόφιλους.