Τι οδήγησε τον 23χρονο Πολ Άντονι Σιάνσια να ανοίξει πυρ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας επτά, αναζητά το FBI, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο νεαρός δράστης εισέβαλε στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των ταξιδιωτών, σπέρνοντας τον πανικό. Εκτός από τα θύματα, σχεδόν 750 πτήσεις αναβλήθηκαν, ακυρώθηκαν ή κατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια, ενώ προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή επειδή έκλεισαν οι δρόμοι.

Ο Σιάνσια, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυρών, κατάφερε να σκοτώσει έναν αξιωματούχο της Υπηρεσίας Ασφαλείας Μεταφορών, τον 40χρονο Γκεράρντο Χερνάντες και να τραυματίσει άλλους επτά υπαλλήλους της Υπηρεσίας, έναν εκ των οποίων σοβαρά.

Τα κίνητρα του 23χρονου παραμένουν άγνωστα, με το FBI να αναφέρει πως «είναι πολύ πρώιμο προς το παρόν να σχολιάσουμε τα κίνητρα» και ότι οι ερευνητές «δεν αποκλείουν, ούτε υποστηρίζουν, το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας».