​Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του κρυφού γάμου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα διεθνή μέσα ενημέρωσης!

Ο γάμος του με την κατά 49 χρόνια μικρότερή του Φραντσέσκα Πασκάλε έγινε μυστικά στο εκκλησάκι της οικίας του πρώην Πρωθυπουργού στο Μιλάνο, στις αρχές του μήνα!

Την αποκάλυψη για τον κρυφό γάμο του 77χρονου Μπερλουσκόνι έκανε ένα κορίτσι των «μπούνγκα-μπούνγκα», η Μαριστέλ Πολάνκο, η δομινικανή αιθέρια ύπαρξη που συμμετείχε στα οργιώδη πάρτι του Καβαλιέρε.

Η Πολάνκο συμμετείχε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή στο Radio2 και στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν προβλέπει ότι ο πρώην Πρωθυπουργός θα παντρευτεί την Πασκάλε, απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο: «Μα είναι ήδη παντρεμένοι!».

Η Πολάνκο εξήγησε πώς το ζευγάρι δεν έκανε πολιτικό γάμο, «αλλά ο Σίλβιο έχε μια μικρή εκκλησία στο σπίτι του και κανείς δεν το π��ρε είδηση».

«Με είχαν προσκαλέσει αλλά δεν μπορούσα να πάω επειδή ήμουν ετοιμόγεννη» προσέθεσε η δομινικανή καλλονή. «Τους έστειλα ευχές και συγχαρητήρια, συνέβη πριν από δυο, τρεις εβδομάδες, στις 8 ή στις 9 Οκτωβρίου».

Ο γάμος δεν έχει νομική ισχύ, αλλά θεωρείται ότι έχει συμβολικό χαρακτήρα για τον 77χρονο πολιτικό που βαδίζει προς τη δύση της καριέρας και της ζωής του.

Η αποκάλυψη για τον «γάμο» του Μπερλουσκόνι, έρχεται λίγες ημέρες μετά έναν άλλον ισχ��ρισμό για τη σχέση του ζευγαριού. Αυτόν που έκανε η βουλγάρα ηθοποιός Μικέλα Μπόνεφ, η οποία είχε ισχυριστεί ότι η Φραντσέσκα Πασκάλε είναι λεσβία και πως ο δεσμός της με τον Μπερλουσκόνι είναι «ένα ψέμα».

«Το love story της Πασκάλε με τον Μπερλουσκόνι είναι μια τεράστια απατεωνιά, καθώς η Φραντσέσκα είναι λεσβία και υπήρξα κάτι περισσότερο από φίλη για εκείνη» ισχυρίστηκε η Μπόνεφ προσθέτοντας πως «ο Μπερλουσκόνι την αρραβωνιάστηκε για να μπορεί να διασκεδάζει με αυτήν και τις "φίλες" της χωρίς να το ξέρει ο κόσμος».

Η Πασκάλε κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Βουλγάρας απαιτώντας εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση.