Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου ένας 25χρονος μπήκε στο σπίτι του ξαδέρφου του στο Μπρούκλιν με ένα μαχαίρι και κατέσφαξε την γυναίκα και τα 4 παιδιά του!

αιμδ.jpg

Ο νεαρός άντρας δεν δίστασε να αποκεφαλίσει το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας, μόλις 1 έτους, ενώ τα υπόλοιπα παιδάκια που σκότωσε ήταν 5 ετών (Κέβιν), 7 ετών (Έιμι), 9 ετών (Λίντα). Νεκρή είναι και η 37χρονη μητέρα των παιδιών.

article-2477760-1903D75F00000578-625_634x422.jpg

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ονόματι Μινγκ Ντονγκ Τσέν ήταν ξάδερφος του συζύγου της 37χρονης και η οικογένεια τον φιλοξενούσε την τελευταία εβδομάδα στο σπίτι της.

«Τους ζήλευα – Τα είχαν όλα»

Όπως είπε στην απολογία του ζήλευε την οικογένεια γιατί τα είχε όλα και έτσι αποφάσισε να τους σκοτώσει. Αυτό που έκανε εντύπωση στις αρχές είναι πώς δεν έδειξε καθόλου μετάνοια για την πράξη του, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί και σε αστυνομικό κατά την διάρκεια της ανάκρισης.

ποκ.jpg

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, όταν, ενώ βρισκόταν στο Μπρούκλιν και ερευνούσαν μια ληστεία, ήρθε σήμα από τα κεντρικά ότι ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά σε σπίτι στην περιοχή.

Φτάνοντας εκεί είδαν τα πέντε μέλη της οικο��ένειας να κείτονται νεκρά στο έδαφος.