Με αίμα βάφτηκε μια γαμήλια δεξίωση στην Τζαμάικα όταν ένας μασκοφόρος και ο συνεργός του εισέβαλαν οπλισμένοι μέσα στην αίθουσα και εκτέλεσαν εν ψυχρώ το γαμπρό μπροστά στα μάτια της νύφης. Ο λόγος; Επειδή του χρώσταγε 70 ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε!

article-2465747-18D15FBB00000578-814_308x415.jpg

Η 49χρονη Jacqueline Cousins και ο 31χρονος Dameion Cousins μόλις που είχαν προλάβει να ανταλλάξουν τους γαμήλιους όρκους. Ωστόσο, η νύφη δεν είχε ιδέα ότι ο σύζυγός της είχε «μπλεξίματα» με συμμορίες και κακοποιούς!

«Άρχισα να ουρλιάζω, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Ξάπλωσα δίπλα του και έβαλα το κεφάλι μου στο στήθος του. Τότε κατάλαβα ότι είχε πεθάνει. Ήμασταν δύο άνθρωποι που αγαπιόντουσαν πάρα πολύ και δύο ώρες μετά το γάμο μας ο Dameion απλά δεν υπήρχε» ανέφερε η ίδια συγκλονισμένη στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 49χρονη που είναι μητέρα 7 παιδιών γνώρισε τον άτυχο σύζυγό της σε ένα ταξίδι της στη Τζαμάικα πριν από 11 χρόνια. Οι δύο τους ένιωσαν έλξη αλλά η Jacqueline ήταν παντρεμένη. Μόλις χώρισε πριν από 4 χρόνια οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Δυστυχώς όμως, η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι!