​Κάνοντας ένα κλικ στο video, θα δείτε όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

  • ΙΤΑΛΙΑ: ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Μία τηλεφωνική συνομιλία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δημιουργεί ρήξη στις σχέσεις του με τον Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.Την ώρα που μιλούσε με βουλευτή του στο τηλέφωνο, ακούστηκε να κατηγορεί τον Ιταλό Πρόεδρο για αθέμιτη ανάμειξή στην διαδικασία που οδήγησε στην οριστική καταδίκη του για την υπόθεση Μόνταντόρι.

Σε ανακοίνωσή του ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του «ως μία ακόμα παραληρηματική, χυδαία και συκοφαντική επινόηση σχετικά με τον αρχηγό του κράτους».

  • ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ:

Το απόλυτο χάος άφησε στο πέρασμα της ανεμοθύελλα στη Μελβούρνη. Δέντρα ξεριζώθηκαν και έπεσαν στην μέση του δρόμου. Οι ισχυροί άνεμοι που έφτασαν να πνέουν με ταχύτητα έως και 140 χιλιόμετρα την ώρα παρέσυραν οροφές σπιτιών.

  • ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ:

Κροκόδειλοι σκορπούν τον πανικό στους δρόμους του Μεξικό , μετά την τροπική καταιγίδα και τον τυφώνα που έπληξαν την περιοχή.

Οι κάτοικοι εντόπισαν άλλους 27 κροκόδειλους σε μέρος που έπαιζαν παιδιά. Μάλιστα ο ένας δάγκωσε το κεφάλι ενός ανήλικου.

  • ΟΔΗΓΟΣ ΤΖΙΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΧΤΥΠΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ:

Τζιπ μεγάλου κυβισμού χτύπησε και παράτησε έναν μοτοσικλετιστή στην μέση του δρόμου την στιγμή που δεκάδες μοτοσικλετιστές οδηγούσαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Οι μοτοσικλετιστές προσπαθούν να τον κατεβάσουν από το αμάξι.Τότε ο 33χρονος οδηγός πατά γκάζι και παρασέρνει δεκάδες μηχανές.

Και ενώ τον καταδιώκουν στους δρόμους κολλά στη κίνηση και τότε βρίσκουν την ευκαιρία να του επιτεθούν.Ο 33χρονος οδηγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με χτυπήματα σε πρόσωπο και σώμα.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΣΕ ΕΝΑ VIDEO.