Όχι δεν πρό��ειται για σκηνές από το «50 αποχρώσεις του γκρι», ούτε για φωτογράφηση μοντέλου με σοδομαζοχιστικό concept!


111256h996h859.jpg

H κοπέλα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι γερμανίδα πολιτικός - ναι καλά διαβάσατε! Πρόκειται για την επικεφαλής του γερμανικού Κόμματος των Πειρατών στο Σάρλαντ, Τζάσμιν Μάουερ.

politik3.jpg

Η 24χρονη Τζάσμιν Μάουερ όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Bild με τίτλο ««Έτσι θα πρέπει να εμφανίζεται ένα μέλος της Βουλής;» και οι οποίες έχουν προκαλέσει σοκ φοράει δερμάτινο κορμάκι από δέρμα, είναι δεμένη με σκοινί και χειροπέδες πάνω σε μεταλλικό στύλο, ενώ σε μία άλλη φωτογραφία κρέμεται στον αέρα, δεμένη με σκοινιά.

22596h3h89_0-213x450.jpg

Όπως αναφέρει η Bild η νεαρή πολιτικός φέρεται να συμμετείχε στο Bondage Workshop για αρχάριους που διοργάνωσε το sex shop Eromed στην περιοχή του Σααρμπρίκεν το περασμένο Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια αοι φωτογραφίες της έκαναν «θραύση» στο facebook.

Η ίδια απάντησε στο facebook λέγοντας: «Μία εφημερίδα επιχειρεί να με κάνει σκουπίδι και να δημιουργήσει ένα σκάνδαλο για μερικές φωτογραφίες. Αλλά το μόνο σκάνδαλο είναι η ίδια η εφημερίδα που τώρα αναστατώθ��κε αλλά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με γυναίκες που δεν φορούν καθόλου ρούχα».