Είσαι γυναίκα και θες να κάνεις κάτι για να αποκτήσει ενδιαφέρον η καθημερινότητά σου; Μην πας ισπανικά είναι πια passé… Πήγαινε να παρακολουθήσεις μαθήματα στοματικού έρωτα!!!

Ναι καλά διάβασες! Ακόμα μπορεί να μην υπάρχει τέτοιο «καυτό» φροντιστήριο στην Ελλάδα, αλλά στην Αγγλία, οι περισσότερες Βρετανίδες έχουν ξετρελαθεί με την ιδέα και συρρέουν στα λεγόμενα "φροντιστήρια του σεξ" για να γίνουν εξπέρ στον στοματικό έρωτα.

Όπως μας αποκαλύπτει η Rebecca Holman, μια αρθρογράφος της Telegraph που γράφτηκε σε μια "σχολή" (The Coco de Mer class), οι γυναίκες θέλουν να μάθουν πως θα προσφέρουν ηδονή στο άλλο τους μισό. Το βάρος πέφτει στις γυναίκες οι οποίες θεωρούνται πως πρέπει στο σεξ όχι να είναι απλά καλές αλλά να είναι θεές του έρωτα, άκρως σέξι και αισθησιακές.

"Μπορεί να είσαι CEO σε πολυεθνική, μητέρα 6 παιδιών, και να τρέχεις όλη μέρα αλλά αν είσαι χάλια στο κρεβάτι, αυτόματα δεν είσαι αρκετά κουλ, σέξι κτλ.", αναφέρει η ίδια και προσθέτει πως λίγα σαδομαζοχιστικά παιχνιδάκια είναι must αλλά από την άλλη αν βγάλεις χειροπέδες σε ένα one night stand με έναν 20χρονο είσαι kinky και too much. "Ποιος θέτει λοιπόν τον πήχη στο τι είναι αποδεκτό στον έρωτα;", διερωτάται.

Στα εν λόγω μαθήματα, οι περισσότερες γυναίκες ήταν μεγαλύτερες από όσο περίμενε, και κρατούσαν μανιωδώς σημειώσεις για το πόσο χρειάζεται να ανοίξεις το στόμα σου και άλλα τέτοια ενώ έγλυφαν παγωτά γρανίτες, τα οποία "υποδύονταν" τους μελλοντικούς φαλλούς που θα βίωναν κατά πόσο τα μαθήματα έπιασαν τόπο.

Με 70 λίρες, συμμετείχε στα μαθήματα του Μάστερ Ντομινίκ, και όταν λέμε μάστερ, κυριολεκτούμε αφού ο Ντομινίκ είναι "αφέντης", δηλαδή κυριαρχικός τύπος.