Με σύνθημα "είμαστε όλοι πόρνες" εκατοντάδες υποστηρικτές του Σιλβιο Μπερλουσκόνι κατέβηκαν στους δρόμους της Ρώμης για να διαμαρτυρηθούν κατά της απόφασης του δικαστηρίου που καταδίκασε τον πρώην πρωθυπουργό σε 7 χρόνια φυλάκιση και δια βίου στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για το ροζ σκάνδαλο με την ανήλικη μαροκινή Ρουμπι.


Ανάμεσα στους θερμόαιμους οπαδούς του πρωτοστάτησε η 28χρονη αρραβωνιαστικιά του Φραντσέσκα Πασκάλε. Συνοδευόμενη από τους σωματοφύλακες της, με άψογη κόμμωση και μακιγιάζ η ιταλίδα αγαπημένη του καβαλιέρε στήρι��ε με πάθος τον πρώην πρωθυπουργό.


Η Φραντσέσκα Πασκάλε τόνισε πώς αυτή είναι η πρώτη φορά που παρακούει τον αγαπημένο της, ο οποίος δεν γνώριζε για την παρουσία της στη συγκέντρωση αυτή.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του διευθυντή της δεξιάς εφημερίδας Il Foglio, Τζουλιάνο Φεράρα. Το κόμμα του Μπερλουσκόνι, Λαός της Ελευθερίας, αντέδρασε έντονα στην απόφαση του Δικαστηρίου ενώ ο ίδιος ο Καβαλιέρε συναντήθηκε σε καλό κλίμα με τον πρωθυπουργό, Ενρίκο Λέτα.