Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται η γυναίκα της φωτογραφίας είναι 70 ετών!

Η Annete Larkins δεν έχει κάνει ούτε μια πλαστική, ούτε χρήση αυξητικών ορμονών και όμως δεν μοιάζει ούτε με 40.

annette1.jpg

Όπως λέει, το μυστικό της νεότητας βρίσκεται στην διατροφή της. Είναι φυτοφάγος και τρώει αυστηρά ό,τι αποτελείται από βιολογικά λαχανικά, φρούτα, σπόρους και ξηρούς καρπούς που καλλιεργεί στον κήπο της, τον οποίο αποκαλεί «πηγή νεότητας»!

Η κ. Larkins, η οποία στο παρελθόν έτρωγε συχνά κρέας, καθώς ο σύζυγός της είχε εργοστάσιο κρέατος, άλλαξε νοοτροπία τα τελευταία 27 χρόνια. Δεν τρώει τίποτα που έχει μαγειρευτεί.article-2108935-11FE586D000005DC-690_634x450.jpg

Όταν ξεκίνησε να τρώει μόνο λαχανικά ήθελε απλά να βελτιώσει λίγο την υγεία της και ποτέ δεν περίμενε ότι θα μοιάζει με μια 40χρονη στην ηλικία των 70 ετών. Βλέποντας την αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να μοιραστεί το μυστικό ομορφιάς της. Έχει γράψει δύο βιβλία για το «ταξίδι στην Υγεία», όπως ονομάζονται.

Το μεγάλο πρόβλημα το αντιμετωπίζει ο άντρας της, ο οποίος όπως λέει θα παρακαλούσε να είχε ακολουθήσει την διατροφή της όλα αυτά τα χρόνια, αφού είναι και μοιάζει 70 ετών με αποτέλεσμα κάθε φορά που βγαίνουν έξω να τον ρωτάνε αν είναι η κόρη του.