Συνεχίζονται οι έρευνες στη Βοστώνη προκειμένου να βρεθούν οι δράστες που αιματοκύλησαν τον μαραθώνιο.


Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post οι αρχές επιχειρούν να αναγνωρίσουν δύο άνδρες που φαίνονται στη φωτογραφία, οι οποίοι συνομιλούν μεταξύ τους κοντά στην γραμμή τερματισμού.

Ένας εκ των δύο ανδρών κρατά μία μπλε τσάντα ο δεύτερος στην πρώτη φωτογραφία που ελήφθη στις 10:53, τοπική ώρα, φορά ένα σακίδιο πλάτης, το οποίο δεν είναι ορατό στη δεύτερη φωτογραφία που ελήφθη στις 12.30.

18.1n004.boston2.C--300x300.jpg


«Δεν υπάρχουν άμεσες ενδείξεις που να τους συνδέουν με την επίθεση, όμως οι Αρχές θέλουν να αναγνωρισθούν» αναφέρει η New York Post.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί δύο πιθανοί ύποπτοι από βίντεο που τράβηξαν οι κάμερες ασφαλείας πριν τις φονικές εκρήξεις. Οι Αρχές φέρεται να γνωρίζουν τα ονόματα των δύο ανδρών, όμως δεν έχουν αρκετά στοιχεία προκειμένου να προχωρήσει σε συλλήψεις.


Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει ακόμα σαφές εάν οι δύο άνδρες στις φωτογραφίες που διακινούνται εσωτερικά στις μονάδων των δυνάμεων ασφαλείας πρόκειται για τους δύο άνδρες που απεικονίζονται στα βίντεο των καμερών ασφαλείας.