Θρίλερ επικρατεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την πώληση του νησιού – θρύλου «Σκορπιός».

Όπως σας είχαμε πει από την Τρίτη, η κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, ετοιμάζεται να το πουλήσει. Ποιος είναι όμως ο Ρώσος μεγιστάνας που πιθανότατα θα το αγοράσει;

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αλλά δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής Figaro κάνει λόγο για τον… Ρομάν Αμπράμοβιτς. Μάλιστα, φαίνεται -σύμφωνα με το δημοσίευμα- έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δώσει το αστρονομικό ποσό των 500 εκατ. ευρώ!

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες» κατά καιρούς με επικρατέστερους μεγιστάνες από την Τουρκία.

Η Αθηνά Ωνάση χρειάζεται ένα εκατομμύριο τον χρόνο για την συντήρησή του νησιού, για ένα μέρος που επισκέπτεται σπάνια.

Υπάρχει όμως κάτι, που ακόμα και αν η νεαρή θέλει να το πουλήσει την εμποδίζει: Ο όρος του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο μεγιστάνας είχε βάλει όρο να μην πουληθούν σε ξένους τα 30 στρέμματα, στα οποία βρίσκεται άλλωστε μέχρι και σήμερα η σορός η δικιά του και των δύο του παιδιών, της Χριστίνας και του Αλέξανδρου, αλλά να περάσουν μόνο σε φυσικό κληρονόμο της οικογένειας, αλλιώς στο κράτος. Σύμφωνα με τον όρο του Α. Ωνάση, αν περάσει στο κράτος θα πρέπει να αξιοποιηθεί σαν θέρετρο του Προέδρου της Δημακρατίας.

Ακόμα λοιπόν και αν η Αθηνά βρει κάποιον να ενδιαφέρεται θα πρέπει να βρει και «παραθυράκι» για να το κάνει πράξη.

Ο δήμαρχος Μεγανήσου μιλώντας στο star είπε ότι υπάρχουν φήμες πώς το νησί έχει εκμισθωθεί σε Ρώσους, ωστόσο είναι ανεπιβεβαίωτες.

Μάθετε όλη την ιστορία γύρω από την είδηση και δείτε σπάνιες εικόνες από την οικογένεια Ωνάση στο βίντεο από την εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».