Ένας μετανάστης από τη Δομινικανή Δημοκρατία, είναι ο υπερτυχερός νικητής αμερικανικής λοταρίας με κέρδη 338 εκατομμύρια δολάρια!!!

Ο Πέδρο Κουεζάντα, 44 ετών, αγόραζε ένα εισιτήριο της λοταρίας κάθε μέρα επί πολλά χρόνια από το ίδιο μαγαζί, μια κάβα στην πόλη Πασάικ του Νιου Τζέρσεϊ, σύμφωνα με τα τοπικά ��έσα ενημέρωσης.

Και τελικά… κατάφερε να κερδίσει! Ο Κουαζέντα πατέρας πέντε παιδιών, έμαθε ότι είχε κερδίσει τη Δευτέρα όταν μπήκε στην κάβα, για να ελέγξει το λαχνό του.
«Ay, Dios» ( Θεέ μου), είπε στα ισπανικά!

Στη συνέχεια, κάλεσε τη σύζυγό του, Ίνες από το κινητό του, και της είπε: «Εγώ είμαι. Είμαι εκατομμυριούχος, Ίνες, άνοιξε την τηλεόραση, να με δεις, ή κατέβα τώρα αμέσως στην κάβα». Το πρώτο πράγμα που σχεδιάζει να κάνει είναι η αγορά ενός αυτοκινήτου.

Η εφάπαξ πληρωμή του ποσού θα είναι περίπου 152 εκατομμύρια δολάρια καθώς πρώτα θα καταβληθούν οι προβλεπόμενοι ομοσπονδιακοί φόροι.

Οι πιθανότητες κάποιος να κερδίσει αυτή τη λοταρία είναι μια προς 175 εκατομμύρια, ανέφερε η New York Daily News. Η κλήρωση αυτή ήταν η τέταρτη μεγαλύτερη στην ιστορία του Powerball στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο τυχερός λαχνός κόστισε μερικά δολάρια.