Αν και γεννήθηκε χωρίς πόδια, πλέον έχει κάθε λόγο να χαμογελάει.

Ο 3χρονος Ted Johnson από την Αυστραλία κάνει τα πρώτα του βήματα με τα καινούρια του προσθετικά μέλη, τα οποία έχουν στην άκρη τους και… πατούσες. Ο μικρούλης θα μπορέσει να φορέσει παπούτσια για πρώτη φορά στη ζωή του.

boy6.jpg


Η περιπέτεια για τον μικρό Ted άρχισε όταν ήταν ακόμη έμβρυο στην κοιλιά της μητέρας του, Abbie. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωράκι που θα ερχόταν σε λίγους μήνες στον κόσμο έπασχε από μια σπάνια ασθένεια, την ημιμέλεια κνήμης, εξαιτίας της οποίας το οστό της κνήμης λείπει είτε μερικώς είτε εντελώς ενώ ενδέχεται να υπάρχει και παραμόρφωση του ποδιού.
boy4.jpg

Ένα χρόνο μετά τη γέννησή του οι γονείς του Ted πήραν την απόφαση να ακρωτηριάσουν τα κάτω άκρα του γιου τους. Από τότε ο Ted είχε δοκιμάσει διάφορα είδη προσθετικών μελών, όμως αυτή ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζε ένα ζευγάρι που είχε και πατούσες.

boy7.jpg

Όταν τα φόρεσε για πρώτη φορά έλαμψε το πρόσωπό του, καθώς άρχισε να κινείται με μεγάλη άνεση. «Είναι απίστευτος. Τίποτε δεν τον σταματάει. Δεν το πιστεύω πόσο καλά τα πάει. Θα πάμε για πρώτη φορά στη ζωή του για να αγοράσει παπούτσια» είπε η μητέρα του.

boy5.jpg