Πρώτη ανάρτηση: 02/03/2013 01:00

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στη Φλόριντα όπου τη ζωή του φέρεται ότι έχασε ένας 36χρονος άντρας όταν ενώ καθόταν στο υπνοδωμάτιό του, άνοιξε μια τεράστια τρύπα και τον ρούφηξε, παρασύροντάς τον στο βάθος της γης!

Το τρομερό αυτό περιστατικό, το οποίο σχολιάστηκε από πολλά αμερικανικά δίκτυα πληροφόρησης, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μπράντον, στα προάστια της Τάμπα.

Οι αρχές, οι οποίες εκλήθησαν στον τόπο του δυστυχήματος, βρήκαν όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι μια τεράστια τρύπα, η οποία δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό μέρος του σπιτιού και δεν μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με το θύμα.

«Ο άνδρας αυτός ηλικίας 36 ετών φέρεται ότι είναι νεκρός. Τίποτε δεν δείχνει ότι εξακολουθεί να ζει», δήλωσε η Τζέσικα Νταμίκο, εκπρόσωπος των πυροσβεστών της κομητείας του Χίλσμπορο, την οποία επικαλείται το CNN.

Ο άνδρας φώναξε ζητώντας βοήθεια από τον αδελφό του την ώρα που άνοιγε η τρύπα κάτω από το κρεβάτι του, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να τον βγάλει. Πέντε ενήλικες και ένα παιδί δύο ετών βρισκόντουσαν στο σπίτι όταν σημειώθηκε το περιστατικό, σύμφωνα με την Νταμίκο.

Η ίδια πρόσθεσε ότι η τεράστια αυτή τρύπα, η οποία μπορεί να έχει έως και 30 μέτρα διάμετρο και 15 μέτρα βάθος, αλλά δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό του σπιτιού καθώς καλύφθηκε από ένα στρώμα εδάφους, θα μπορούσε να καταπιεί ολόκληρο το σπίτι. Οι αρχές, οι οποίες διευκρίνισαν ότι η τρύπα προκλήθηκε από εδαφολογικά αίτια, απομάκρυναν από τα σπίτια τους περίοικους.