Πίσω από της φυλακής τα σίδερα για 10 χρόνια θα βρε��εί ο Christopher Chaney, που έγινε ο φόβος και ο τρόμος των celebrities «χακάροντας» τους λογαριασμούς τους και διαρρέοντας προσωπικές φωτογραφίες τους!

Ο 36χρονος Αμερικανός καταδικάστηκε από δικαστήριο του Λος Άντζελες για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων και παράνομη διακίνησή τους στο Διαδίκτυο.

johansson.jpgaguilera.JPG

Μεταξύ των θυμάτων του Chaney ήταν οι Scarlett Johansson, Mila Kunis, Christina Aguilera, οι οποίες είδαν hot φωτογραφίες τους να βγαίνουν φάτσα – φόρα! Εκτός από τις επώνυμες, όμως, ο 36χρονος «εισέβαλε» και στους λογαριασμούς δύο γνωστών του, ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες πρώην συναδέλφου του στον... πατέρα της!

Μάλιστα, πριν ακούσει την ποινή του, ο Chaney και το δικαστήριο παρακολούθησαν ένα βίντεο της Johansson για την υπόθεση, στο οποίο η σταρ του Hollywood ξέσπαγε σε λυγμούς για τον διασυρμό που υπέστη εξαιτίας του.

Φθηνά την γλίτωσε, πάντως, ο 36χρονος χάκερ, δεδομένου ότι αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο φυλάκισης 120 ετών για την παραβίαση πάνω από 50 ηλεκτρονικών λογαριασμών...