Με απίστευτη ψυχραιμία παρά το μικρό της ηλικίας της, μια 6χρονη μαθήτρια του Connecticut, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, προσποιήθηκε ότι ήταν νεκρή την ώρα που ο μακελάρης του δημοτικού σχολείου Sandy Ηοοκ σκορπούσε τον τρόμο δολοφονώντας τους συμμαθητές της.


Την απίστευτη είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ιερέας Jim Solomon στον οποίο απευθύνθηκε η μητέρα του μετά την τραγωδία, αφού δεν μπορούσε να ξεπεράσει το σοκ.

article-0-168BD426000005DC-209_638x396.jpg


Η μικρούλα ήταν η μόνη που επέζησε από την τάξη στην οποία 16 αγγελούδια βρήκαν τραγικό θ��νατο. Έζησε λεπτό προς λεπτό την εκτέλεση των συμμαθητών της. Η ψυχραιμία της όμως τη βοήθησε να επιβιώσει. Περίμενε ανάμεσα στα πτώματα των αδικοχαμένων παιδιών και όταν σιγουρεύτηκε πως ήταν ασφαλής βγήκε έξω βουτηγμένη στα αίματα.


Η μητέρα της την είδε και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της: «Μαμά, είμαι καλά, αλλά όλοι οι φίλοι μου είναι νεκροί!» είπε η μικρούλα βυθίζοντας όλους στη θλίψη.

Ο ιερέας ρώτησε τη μητέρα «τι είδε εκεί μέσα» . «Είδε κάποιον ο οποίος ήταν θυμωμένος και τρελός» είπε η μικρούλα ��τη μητέρα.

Κάντε κλικ και δείτε τη συγκλονιστική περιγραφή του ιερέα...