Πρώτη ανάρτηση: 15/12/2012 08:30

Παγκόσμιο ΣΟΚ έχει προκαλέσει η απίστευτη σφαγή στο Δημοτικό σχολείο Sandy Hook του Connecticut, που οδήγησε σε φρικτό θάνατο ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ ανθρώπους, εκ των οποίων τα ΕΙΚΟΣΙ ήταν αθώα, μικρά παιδιά.

Υπεύθυνος για την μεγαλύτερη «σφαγή» στην ιστορία της Αμερικής, είναι ένας 20χρονος, ο Adam Lanza, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο σε μια ολ��κληρη τάξη!

Τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τον 20χρονο δολοφόνο που μετά το μακελειό αυτοκτόνησε, είναι σοκαριστικά.

Ο Lanza, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν ένα μοναχικό και προβληματικό παιδί, με ιστορικό αυτισμού.

Άτομα που τον γνώριζαν από κοντά, μιλάνε για ένα «περίεργο» άτομο, το οποίο ωστόσο δεν είχε δείξει ποτέ βίαια σημάδια.

Επίσης, παλιοί του συμμαθητές, τον περιγράφουν ως ένα υπερβολικά έξυπνο παιδί, που προτιμούσε να μένει μόνο του τις περισσότερες ώρες.

Στη φωτογραφία βλέπετε την πρώτη εικόνα του σφαγέα σε παιδική ηλικία, ενώ οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για ένα παιδί που προτιμούσε την απομόνωση και χρειαζόταν ιατρική βοήθεια προκειμένου να ελέγξει τη συμπεριφορά του.

Adam.jpg
Το γεγονός πως ο Αdam είχε σοβαρά διανοητικά προβλήματα, επιβεβαίωσε και ο 24χρονος αδελφός του Ryan, που θεωρούταν αρχικά ως ο υπεύθυνος του μακελειού, και κρατείται από την Αστυνομία.

Ο 24χρονος, έσπευσε αμέσως να πει πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος, αλλά ο 20χρονος «προβληματικός» αδερφός του.

Ανάμεσα στα θύματα του «μακελάρη» και η ίδια του η μητέρα, την οποία πυροβόλησε στο πρόσωπο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, πριν συνεχίσει τη «σφαγή» στο Δημοτικό Σχολείο, όπου μεταξύ άλλων, σκότωσε τη Διευθύντρια και τον σχολικό ψυχολόγο.