Με την επιστροφή του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη διεκδίκηση της πρωθυπουργίας στην Ιταλία φέρνει στο φως της δημοσιότητας και το νέο του αμόρε, την Φραντζέσκα Πασκάλε!

Η νεαρή αιθέρια ύπαρξη είναι 27 χρόνων και μόλις μισό… αιώνα μικρότερη από τον Καβαλιέρε!

Μάλιστα, η Φραντζέσκα είναι μέλος του μπερλουσκονικού κόμματος Pdl και έχει εκλεγεί με 6.000 ψήφους ως σύμβουλος της επαρχίας της Νάπολης.

Όμως, το σημαντικότερο «προσόν» της είναι το πέρασμά της από το χώρο του θεάματος!

Ήταν «show girl» και έκανε καριέρα με την τηλεοπτική trash εκπομπή «Telecafone» για επτά χρόνια με άκρως αποκαλυπτικά ρούχα χορεύοντας και τραγουδώντας στιχάκια, όπως «αν κατεβάσεις το εσώρουχο, ανεβαίνει η τηλεθέαση».

Πάντως αυτή η … σέξι πλευρά της Φραντζέσκα, αποτελεί παρελθόν, αφού πλέον προτιμά συντηρητικά συνολάκια!

Οι εμφανίσεις του ζευγαριού όλο και πληθαίνουν, αφού πρόσφατα φωτογραφήθηκαν να τρώνε σε πιτσαρία, όπου συνάντησαν την κόρη του Μαρίνα με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Σημειώνεται βέβαια ότι οι φήμες για τη σχέση τους υπάρχουν εδώ και έναν χρόνο!

Πέρυσι μιλώντας στα μέσα η 27χρονη δεν είχε κρύψει την αγάπη της για τον Καβαλιέρε και τον είχε αποκαλέσει «αξιολάτρευτο», ενώ είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να μιλήσει πρώτα εκείνος για την σχέση τους!

Αν λοιπόν η όμορφη γίνει επίσημα η γυναίκα του και εκλεγεί πρωθυπουργός, η 27χρονη θα είναι η πιο νέα πρώτη κυρία που έχει περάσει ποτέ!