12-12-2012... για κάποιους είναι απλά μια ημερομηνία αλλά για κάποιος άλλους κάτι περισσότερο.

Και αυτό γιατί σε αντίθεση με τα τελευταία 11 χρόνια, αυτή θα είναι η τελευταία τριπλή ημερομηνία για τα επόμενα - σχεδόν - 100 χρόνια. Η επόμενη τριπλή ημερομηνία θα είναι η 1η Ιανουαρίου του 2101.

Για τους επαγγελματίες αριθμολόγους, η 12/12/12 δεν είναι απλά μία ε��ανάληψη των ψηφίων ή μία τυχερή ημέρα για τους ερωτευμένους. «Είναι μια φανταστική ημέρα για να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή να κάνεις μια σημαντική αγορά», ανέφερε η αριθμολόγος Swetta Jumaani.

Σύμφωνα με την αριθμολογία, το «12» θεωρείται αριθμός "τρία", επειδή αν προσθέσουμε τα ψηφία μας κάνουν τρία.
Και το "τρία" είναι ένας πολύ καλός αριθμός, διότι συνδέεται με το μεγαλύτερο πλανήτη, τον Δία, σε συνδυασμό με τον πλούτο.

Η γη όπως λένε κάποιοι αρχίζει να ανέρχεται από σήμερα σε υψηλότερες διαστάσεις. Το επίσημο άνοιγμα των πυλών του νέου κόσμου και της νέας γης γίνεται στις 21-12-12...με την ευθυγράμμιση των πλανητών και την ευθυγράμμιση της γης με τον κεντρικό Ήλιο του γαλαξία, την Αλκυόνη.

Από κει θα λαμβάνουμε πλέον ενέργεια διαφορετικής ποιότητας από την ενέργεια που είχαμε συνηθίσει να λαμβάνουμε από τον δικό μας Ήλιο , αυτό θα προκαλέσει διάφορες αλλαγές στον πλανήτη, στον τρόπο σκέψης και στον τρόπο ζωής.

Παγκόσμιος διαλογισμός σήμερα

Σημειώνεται ότι αυτοί που σκέφτηκαν κάτι τέτοιο, ζητούν από τους πολίτες όλου του κόσμου, σήμερα και για τριάντα λεπτά, να διαλογιστούν, όλοι μαζί.

Και ο καθένας ξεχωριστά να γίνει μέρος ενός παγκόσμιου διαλογισμού. Να σκεφτεί θετικά για τον πλανήτη, την ανθρωπότητα και τον εαυτό του. Να χαμογελάσει.