Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι ψάχνουμε για μια ανανέωση! Η φετινή συλλογή του KLOSTΙ τα έχει όλα – τσάντες σε διάφορα μεγέθη, υπέροχα παρεό και πρωτότυπα κοσμήματα για να βρεις ό,τι θες για τον εαυτό σου αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Ας την ανακαλύψουμε μαζί!

Πρώτη μας στάση τα υπέροχα παρεό του KLOSTI – από βαμβακερή γάζα ή σύμμεικτο μεταξωτό και βαμβακερό ύφασμα είναι πολύ μαλακά και oversized για να τα χρησιμοποιείς με εκατό διαφορετικούς τρόπους!

Δες το υπέροχο παρεό με τα χειροποίητα φουντάκια και το τσαντάκι!

Kαι για πιο βραδινές εμφανίσεις, μας αρέσουν οι oversized φακελοι!

Σε τέλεια αντίθεση γαλάζιου και μπορντώ, ο φάκελλος αυτός μας αρέσει πολύ!

Το KLOSTI και οι δημιουργοί του εμπνέονται από τις ελληνικές παραδόσεις και δημιουργούν αντικείμενα για το σπίτι, κοσμήματα και αξεσουάρ που ταιριάζουν στην σύγχρονη γυναίκα. Μια σειρά κοσμημάτων που μας αρέσουν πολύ είναι τα κοσμήματα από δίχτυα – μεταξύ των υπέροχων κολιέ και των βραχιολιών δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοδιαλέξει!

Τα δίχτυα των ψαράδων μεταμορφώνονται σε υπέροχα κρεμαστά για όλες τις ώρες!

Αλλά και για τα παιδάκια μας το KLOSTI έχει υπέροχες προτάσεις δώρων το καλοκαίρι! Για γεννήσεις, βαπτίσεις ή γενέθλια, σίγουρα θα βρεις κάτι στο KLOSTI!

Δες το υπέροχα ξύλινα παιχνίδια του KLOSTI!

Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!

Tags: