Γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας με τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα trends!

Τι συμβουλεύει τις αναγνώστριες του star.gr η στυλίστρια Ναταλία Παπαζαφειροπούλου

Tα ανοιξιάτικα trends από τη Ναταλία Παπαζαφειροπούλου

Με τη βοήθεια της στυλίστριας, Ναταλίας Παπαζαφειροπούλου βρήκαμε για εσάς τις νέες τάσεις για την άνοιξη και σας τις παρουσιάζουμε για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Οι φετινές τάσεις θα μπορούσαμε να πούμε ότι παρεπέμπουν ίσως στα 80’s με στοιχεία ωστόσο από τα 70’s αλλά και 90’s, θα συμπλήρωνα.

Jeans and Embroidery

Από το γραφείο σε μια απογευματινή βόλτα το τζην μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και είναι μια επιλογή που πολλές γυναίκες προτιμούν. Φεύγουμε από τα συνηθισμένα και προτείνουμε τζην με λεπτομέρειες embroidery! Εναλλακτικά ένας ακόμη ωραίος συνδυασμός θα μπορούσε να είναι ένα απλό τζην ή κάποιο με σκίσιμο και δοθεί έμφαση σε παπούτσια με σχέδιο.

 

Sparkle and Charm

Παγιέτες, glitter, anything that sparkles αποτελούν key-piece για την γκαρνταρόμπα σας. Σε πολλές γυναίκες φαίνεται δύσκολο να συνδυαστούν όμως υπάρχει πλέον μεγάλη γκάμα επιλογών για casual, romantic ή και βραδινό look.

Transparent and Ruffles

Ένα ακόμη στυλ που μας αρέσει πολύ αυτή την σεζόν είναι οι διαφανείς λεπτομέρειες και τα βολάν. Αναλόγως το σημείο που θα επίλεξετε να έχει βολάν το ρούχο είναι ένα έξυπνος τρόπος να τονίσετε το ντεκολτέ ή να δημιουργήσετε καμπύλες. Οι διαφάνειες μπορούν να δώσουν πιο ιδιαίτερο τόνο στην εμφάνισή σας χωρίς να προσπαθήσετε πολύ με αξεσουάρ.

Ckeck-mate and Bold Colors

Sneak peak FW 2018-19: Καρώ, καρώ, καρώ! Mε έντονα χρώματα και λίγη βοήθεια από ξεχασμένα ρούχα στην ντουλάπα μας κάνουμε τα καλύτερα outfit. Σίγουρα δεν θα πρέπει να το παρακάνουμε αφού η συγκεκριμμένη επιλογή είναι περισσότερο μόδα για την περίοδο Fall Winter 2018-19 αλλά για την ημέρα της γυναίκας όλες μπορούμε να γίνουμε λίγο «fashion forward»!

Της Δέσποινας Μαλέλη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top