Μια ελληνική εκπροσώπηση υπήρξε στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, καθώς την Τρίτη, 4 Ιουλίου, ο οίκος μόδας Laskaris παρουσίασε στο Faust, ένα από τα πιο διάσημα στέκια μόδας του Παρισιού την κολεξιόν του Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017/18.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημιουργίες του οίκου Laskaris ήταν οι μόνες που πήραν το πράσινο φως από την επιτροπή που διοργανώνει την εκδήλωση, ανάμεσα σε αρκετούς Έλληνες σχεδιαστές υπέβαλλαν αίτηση για να συμμετάσχουν.

Μάλιστα το show του ελληνικού οίκου μόδας παρουσιάστηκε ανάμεσα στα δύο show του οίκου Chanel και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Η πασαρέλα  ήταν ένας λευκός διάδρομος, όπου τα μοντέλα παρουσίασαν τις δημιουργίες υπό τους ήχους Ελλήνων καλλιτεχνών.

Οι μακριές τουαλέτες είχαν την τιμητική τους σε διάφορες εκδοχές, σε σκοτεινούς τόνους και βαριά υφάσματα. Έντονες ήταν επίσης οι avant garde επιρροές με δημιουργίες σε έντονους τόνους του κόκκινου και του πράσινου, με χρυσές γούνινες λεπτομέρειες και περίτεχνα κεντήματα.

 Η επίδειξη του Οίκου Laskaris, διοργανώθηκε απλό την Mephistopheles Productions του Παρισιού, υπο την επιμέλεια και εποπτεία της Άντας Ηλιοπούλου, υπεύθυνης της εταιρείας για την Ελλάδα, η οποία έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα να επιλέγει τους Έλληνες σχεδιαστές που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο Παρίσι, όπως είναι η εβδομάδα υψηλής ραπτικής.

 

Tags: