Τα νέα σχέδια της Louis Vuitton!

Επεκτείνεται κι άλλο ο αγαπημένος οίκος των γυναικών

Louis Vuitton νέα σχέδια

Η Louis Vuitton ετοιμάζεται να ανοίξει εργοστάσιο στις... ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Τέξας ή στη Νότια Καρολίνα, καθώς αυξάνεται η ζήτηση για τις γνωστές τσάντες της με τον φημισμένο καμβά.

Ο γαλλικός όμιλος ειδών πολυτελείας LVMH Louis Vuitton σκέφτεται να προσθέσει ένα ακόμη σημείο παραγωγής και στη Γαλλία και ενδέχεται να επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην Πορτογαλία, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος, Michael Burke.

Η συνολική ζήτηση για προϊόντα πολυτελείας ανακάμπτει με πιο γοργούς ρυθμούς από τους αναμενόμενους ύστερα από την οικονομική αβεβαιότητα στην Κίνα και τα τρομοκρατικά χτυπήματα που προκάλεσαν πτώση πωλήσεων στην Ευρώπη, τα οποία καθήλωσαν τις πωλήσεις στα προϊόντα του κλάδου για αρκετά χρόνια.

Kαι αφού μιλάμε για σχέδια, ας δούμε τις νέες προτάσεις του αγαπημένου οίκου για το φετινό καλοκαίρι: 

Λίγα λόγια για μια μεγάλη ΦΙΡΜΑ

Η Louis Vuitton είναι γαλλική εταιρεία πώλησης πολυτελών ειδών. Ιδρύθηκε το 1854 πωλώντας είδη ταξιδιού και συνεχίζει μέχρι σήμερα με σειρές τσαντών, δερμάτινων ειδών και pret a porter ρούχα. Ανήκει στον όμιλο LVMH και το όνομα και το μονόγραμμά της (ένας συνδυασμός των χαρακτήρων L και V) είναι ένα από τα εμπορικά σήματα σε παγκόσμιο επίπεδο για ταξιδιωτικά προϊόντα πολυτελείας. Το κεντρικό της κατάστημα βρίσκεται στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων (Champs Elysees) (Παρίσι) από το 1914 ενώ ανακαινίστηκε το 2005. Η Louis Vuitton έχει εργοστάσια στη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελβετία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Διατηρεί επίσης εργαστήριο λίγο έξω από το Παρίσι (Αsnieres) για τις ειδικές παραγγελίες που φτάνουν τις 450 το χρόνο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Louis Vuitton είναι οι απομιμήσεις. Η εταιρία λέει ότι μόνο το 1% των προϊόντων που κυκλοφορούν είναι αυθεντικά. Γι΄αυτό το λόγο έχει προσλάβει άτομα για να τις περιορίσει. Έχει στείλει στο δικαστήριο 13.000 υποθέσεις και έχουν τιμωρηθεί 1.000 υπεύθυνοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top